FALKE Dames Collectie

FALKE Dames Collectie

FALKE panty’s, sokken, kniekousen en body’s gemaakt van de beste materialen, voelen aan als een tweede huid. Of het nu gaat om dames sokjes, panty’s, een body, lekkere warme cosy-shoes of FALKE sportkleding en ondergoed. FALKE producten geven de vrouw een gevoel van vitaliteit en levenslust en dat straalt u uit!

Lees meer
 

FALKE voor dames is meer dan alleen sokken. Kent u de producten van FALKE nog niet, maak dan kennis met een scala aan hoogwaardige artikelen op het gebied van beenmode, sport en bodywear. De enorme collectie panty's maakt het mogelijk een goede keuze te maken die bij u past. Ook op het gebied van sokjes, leggings en maillots is het aanbod groot.

FALKE maakt gebruik van de beste materialen. Wat betreft de maatvoering en pasvorm is FALKE heel duidelijk, de maat staat altijd op de verpakking en ook op de producten zelf. Het maatsysteem dat wordt gehanteerd is Duits en dat is vergelijkbaar met ons eigen Nederlandse maatsysteem.

FALKE sport is onder de sporters een trouwe partner, hardlopers en wandelaars lopen al jaren op FALKE hardloop- en wandelsokken. Ook bij andere sporten kom je FALKE bijzonder veel tegen. De ergonomisch gevormde linker en rechter sok is een uitvinding van FALKE en is alom bekent van de R en L die in de sokken zijn ingebreid.

FALKE is steeds weer op zoek naar vernieuwing en ze lopen voorop als het gaat om innovatie en design. FALKE houdt vast aan het principe dat alles in dienst moet staan van de klant, omdat deze uiteindelijk door goede ervaringen FALKE groot heeft gemaakt.

falkewinkel.nl wordt door haar klanten beoordeeld met een 9 from 10 gebaseerd op 4205 klantbeoordelingen.