FALKE Ondergoed

FALKE Ondergoed

FALKE heeft verschillende lijnen ondergoed. FALKE ondergoed laat zich uitsplitsen naar sportondergoed en thermo - ondergoed. Daarnaast heeft FALKE ook een geheel andere lijn namelijk de Body’s en Tops voor Dames. Deze FALKE Body’s en Tops houden het midden tussen ondergoed en fashion en kenmerken zich door een zeer hoge kwaliteit.

Lees meer
 

FALKE Sportondergoed:

- Air Ventilation
- Running Athletic
- Trekking Athletic
- Skiing Athletic
- Wool Tec

FALKE Thermo Ondergoed
- Skiing Athletic
- Wool Tec

Het FALKE sportondergoed is ontwikkeld voor en door sporters. Het FALKE Air Ventilation sportondergoed is super ventileren en ultra licht. Zeer geschikt voor het sporten bij hogere temperaturen. Het FALKE Running Athletic sportondergoed is ontwikkelt voor de hardloopsport en volgt door bodymapping de contouren van het lichaam.Ondersteund waar nodig en zorgt ervoor dat uw huid droog blijft. Het FALKE Athletic sportondergoed is ook zeer geschikt voor andere sporten als bijvoorbeeld,fitness, voetbal of voor tijdens de wielrensport. Het FALKE Trekking sportondergoed richt zich in eerste instantie op de wandelsport. Het ondergoed zit iets minder strak op de huid, bovendien heeft het een anti-bacteriële werking, belangrijk bij langere wandeltochten.

Het FALKE Skiing Athletic sportondergoed is ontwikkelt voor de actieve skiër. Door de dikte van het materiaal heeft dit ondergoed een hogere thermische werking dan het andere Athletic sportondergoed van FALKE. Het FALKE Wool Tec sportondergoed bevat een hoog percentage Merinowol. De Merinowol zorgt voor een perfecte warmte-isolatie, het hightechpolyamide leidt het vocht weg van het lichaam. Ideaal voor de professionele maar ook zeker voor de amateur sporters.

 

falkewinkel.nl wordt door haar klanten beoordeeld met een 9 from 10 gebaseerd op 4205 klantbeoordelingen.