FALKE Heren Collectie

FALKE Heren Collectie

Sokken maken de man! Of u nu houdt van de Italian look met de daarbij behorende fil’d ecosse kniekous  of u bent meer van de Hollandse nuchterheid, FALKE heeft voor elke man de juiste sok. Ook tijdens het sporten biedt FALKE zowel voor de sokken als voor de heren sportkleding en het sportondergoed precies wat u zoekt. Wilt u thuis even lekker relaxen, kijk dan eens  naar de FALKE Cosyshoes.

Lees meer
 

Mannen zijn over het algemeen kritisch maar is iets goed dan is het ook goed. Mannen zijn trouwe klanten die ook gaan voor gemak. FALKE maakt het u gemakkelijk door een constante kwaliteit en een comfortabel gevoel.

Mannen die houden van fashion en luxe weten FALKE wel te vinden, met sokken in meer dan 50 kleuren, sokken met leuke prints en luxe sokken met kasjmier en zijde. Vergeet ook de kniekous niet, deze is al lang niet meer voorbestemd voor de oudere heer, maar heel fashionable in een ragfijne Fil d' ecosse kwaliteit.

Sporten doen we om iets te presteren, om te ontspannen en voor onze gezondheid. FALKE streeft in haar productontwikkeling er altijd naar om u hierbij te ondersteunen. Door sportkleding, sportondergoed en sportsokken te ontwikkelen die aansluiten bij de gedachte dat het lichaam aangeeft wat goed en fijn is. In nauwe samenwerking met professionele sporters worden steeds weer nieuwe en vernieuwde producten op de markt gezet.

Bent u toe aan een relax momentje kijk dan even naar de collectie Cosyshoes van FALKE. U vindt hier een ruime keuze aan huissokken, cosyshoes en cottage socks. Lekker warm, comfortabel en gezellig relaxen op uw eigen bank.

falkewinkel.nl wordt door haar klanten beoordeeld met een 9 from 10 gebaseerd op 4205 klantbeoordelingen.