FALKE Heren Sportondergoed

FALKE Heren Sportondergoed

FALKE heren sportondergoed zorgt voor een goed vochttransport en een onbeperkte lichaamsbeweging. FALKE heren sportondergoed geeft ondersteuning daar waar nodig is geheel naadloos en ultra licht. FALKE sportondergoed is een goede basis voor elke sportieve activiteit!FALKE heeft een aantal lijnen in het sportondergoed voor heren, gebaseerd op de verschillende sporten, weersomstandigheden en persoonlijke behoeften.

Lees meer
 

Het Ergonomic Sport System waar het heren sportondergoed onderdeel van uit maakt is gebaseerd op; anatomie, klimaatcontrole en bescherming.

De sportondergoed lijnen

- Air Ventilation 
- Running Athletic
- Trekking Athletic
- Skiing Athletic 
- Skiing Wool

Air Ventilation

Het Air Ventilation heren sportondergoed is gemaakt van ultra licht materiaal en is volledig naadloos. Het ondergoed is uitermate geschikt voor het sporten tijdens warme omstandigheden. Door de open ventilatiezones is het Air Ventilation heren sportondergoed optimaal ventilerend. Uw lichaam is zeer snel weer droog na uw inspanning. Dit is belangrijk om spierklachten te voorkomen.

- Ultra licht en nauwelijks voelbaar. 
- Maximale ventilatie.
- Snel drogend.
- De pasvorm past zich individueel aan het lichaam aan.
- Optimale bewegingsvrijheid.

Running Athletic

Het Running Athletic sportondergoed is ontwikkeld voor de ambitieuze sporter. Het zorgt voor optimale bewegingsvrijheid en een perfecte temperatuurregulatie. Door gebruik te maken van bodymapping en seamless technologie vormt dit sportondergoed zich naar het lichaam. De speciale ventilatiezones zorgen voor maximale ventilatie. Het Running Athletic heren sportondergoed is het hele jaar door te dragen. Ook tijdens intensief sporten in koudere weersomstandigheden. Dankzij een lichte compressie worden spiertrillingen gereduceerd en het heeft mede daardoor een stimulerende werking op uw lichaam.

- Een perfecte pasvorm
- Geen storende naden
- Ondersteuning van de spieren.
-Goede warmte-vochtregulatie

Skiing Athletic

Het Skiing Athletic heren sportondergoed kunt u vergelijken met het Running Athletic ondergoed van FALKE. Het materiaal van het Skiing Athletic sportondergoed is een aantal malen dikker, waardoor het een groter isolerend vermogen heeft. Koude wordt beter tegengehouden en warmte wordt langer vast gehouden. Dit principe noemen we “thermo”. De goede warmteisolatie en de snelle droging maken dat dit sportondergoed zeer geschikt is voor de wintersport.

Skiing Wool Tec

Het Skiing Wool heren sportondergoed bestaat voor 60% uit merinowol. Merinowol is het meest warmte-isolerende materiaal dat in de sportkleding wordt gebruikt. FALKE heeft in combinatie met vernieuwende technieken sportondergoed gemaakt met een bijzonder isolerend, warmend en ventilerend vermogen. Het Skiing Wool heren sportondergoed is zeer geschikt voor sporters die sporten bij zeer lage temperaturen, voor sporters die na het sporten buiten blijven( apres ski) en voor sporters die het vaak koud hebben.

- Perfecte pasvorm
- Goede warmte isolatie
- Werkt antibacterieel (geur remmend)
- Optimale bewegingsvrijheid

 

falkewinkel.nl wordt door haar klanten beoordeeld met een 9 from 10 gebaseerd op 4213 klantbeoordelingen.