FALKE Sokken Heren

FALKE Sokken Heren

FALKE herensokken zijn er voor elke man en voor elk moment. U kiest de sok die bij u past. Herensokken van fijne katoen of een mix van wol en katoen of misschien vindt u het fijn om op sokken te lopen met een iets dikker voetbed.Voor heren met gevoelige voeten , zoals bijvoorbeeld diabetici, heeft FALKE de sensitive herensokken in de collectie.

Lees meer
 

FALKE sensitive herensokken hebben een dubbel gebreide boord zonder elastiek en de sokken zijn met de voet mee gebreid, waardoor u geen last heeft van irriterende drukpunten. De sokken worden tijdens het productieproces handmatig over een naaldenkrans getrokken, daarna worden ze machinaal afgewerkt. We noemen dit kettelen. Op deze manier ontstaat er een hele vlakke zachte teennaad die niet voelbaar is.De sensitive herensokken worden anatomisch gebreid dat wil zeggen dat de sokken gevormd zijn naar de linker en rechter voet. Op de sok staat de aanduiding R (rechts) en L (links) dit ergonomisch ontwerp is ontwikkelt door FALKE en garandeert een optimale pasvorm.

FALKE heeft ook herensokken met een gevoerde “badstofzool”. De Airport plus is onder andere zo’n sok, de schacht van de sok heeft een normale dikte, de zool, de teen en de hiel zijn verdikt. Veel mannen vinden het fijn om op een iets steviger en zachter voetbed te lopen.

Om een goede keuze te kunnen maken welke sok bij u past is het belangrijk te weten welk materiaal en welke dikte u moet nemen. Heeft u last van vochtige of koude voeten dan is een sok met wol een goede keuze. Heeft u vaak warme voeten dan is een katoenen sok meer geschikt voor u. De dikte van een sok hangt af van uw persoonlijke voorkeur en smaak. Tijdens het sporten spelen uw voeten een hoofdrol. FALKE heeft een collectie sportsokken die ontwikkeld zijn voor diverse soorten sport. Elke sport heeft zijn eigen eisen wat betreft demping en voeling met de schoen. Sportsokken dienen de voet te beschermen en te stimuleren, ze dragen zorg voor een goed voetklimaat. De FALKE sportsokken zijn aangepast aan de anatomische vorm van zowel de heren- als de damesvoet.

 

falkewinkel.nl wordt door haar klanten beoordeeld met een 9 from 10 gebaseerd op 4205 klantbeoordelingen.